Följ Mercatus Engineering AB

Besök hos VK-mekaniska och Modig Machine Tool

Nyhet   •   Maj 07, 2020 14:14 CEST

Modig Machine Tools senaste maskin RigiMill MT som är utrustad med spåntransportör och skärvätskerening från Mercatus och KNOLL.

Vi har haft tillfället att besöka två av våra kunder. Ett av besöken var hos VK-Mekaniska i Staffanstorp och det andra hos Modig Machine Tool i Kalmar. 

Hos VK-Mekaniska gjordes en uppföljning av en leverans som skedde några veckor tidigare. Leveransen innefattade två lamelltransportörer i förstärkt utförande för att klara av en större mängd spånor, korta och långa, i en mindre bearbetningsmaskin av typen Nacamura. Vi tackar VK-Mekaniska för förtroendet att få leverera.

I Kalmar besökte vi Modig Machine Tool i deras nya fabrik. Vi passade på att stämma av redan levererade och pågående projekt. 
Modig har valt att använda Mercatus och KNOLLs produkter för skärvätskerening och spånhantering till samtliga av deras maskintyper. Mercatus och Modig arbetar tillsammans för att ständigt optimera befintliga koncept och utveckla nya. 
Vi är glada att Modig har valt Mercatus som partner inom skärvätskerening och spånhantering. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.